Dortmund

Fodboldrejser til Dortmund

Tag på en fantastisk fodboldrejse til Dortmund, en af de mest succesrige fodboldklubber  i Bundesligaen.
Bestil fodboldrejser og fodboldbilletter her.

Priserne på fodboldrejser til Dortmund inkluderer ikke flyrejse samt transport til/fra stadion, med mindre andet er nævnt. Kampe kan blive rykket med relativ kort varsel, derfor anbefaler vi min. 2 nætter på hotel.

Kampene bliver i de fleste tilfælde spillet lørdag eller søndag (eller tirsdag og onsdag for midtugekampe), men de kan blive rykket med meget kort varsel, det er derfor vigtigt at I selv holder jer opdateret på de respektive klubbers hjemmesider.

I 2014 blev der indført en turistskat i Dortmund. det betyder, at alle gæster skal betale 7,5% af den fulde pris pr. person pr. nat. dette beløb skal betales direkte på hotellet, Og er ikke inkluderet i vores priser.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT NOGLE KAMPE KAN BLIVE RYKKET TIL OM FREDAGEN, SKER DETTE SÅ HJÆLPER VI GERNE MED EKSTRA OVERNATNINGER, ELLER MED AT FLYTTE OPHOLDET.

Vil du se fodbold i Dortmund, bestille fodboldbilletter eller har du spørgsmål til vores pakker? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på info@fodboldrejser.dk eller pr. telefon på 31 10 66 77.

© Fodboldrejser.dk - Fodboldrejser til Dortmund – Fodboldbilletter til Dortmund - Billetter til Dortmund

There are no products matching the selection.